Skøjteleje

Som nybegynder kan det være en god ide at leje skøjter, da kunstskøjter af en ordentlig kvalitet, er en dyr anskaffelse. Et par gode begynder-skøjter koster et sted mellem 1000,-kr. til 1500,-kr.

Skøjter, som kan købes i varehuse eller i sportsbutikker er ikke af en ordentlig kvalitet - så derfor vil køb af disse ikke være at anbefale.

Vi anbefaler, at du det første år på Skøjteskolen lejer skøjterne i klubben - det koster  kr. pr. måned. Skøjterne lejes pr. sæson og man betaler et depositum på kr. 500, der tilbagebetales ved sæsonafslutning.

Det er vigtigt at du passer godt på dine skøjter, derfor anbefaler vi at du køber et par plast skøjtebeskytter, som du kan have på klingerne når du færdes uden for isen. Klingerne ødelægges, hvis du går på betonfliserne uden skøjtebeskyttere. Skøjterne må aldrig stå med plast beskytterne på mellem træningerne, da klingerne så vil ruste.

Vigtigt. Klubbens lejeskøjter er kun for løbere på Skøjteskole/Skøjteskole+ og Teen begynder. Løbere på Voksen/Teen-holdet kan leje skøjter det første halve år.

 

Skøjteleje depositum