ASF forlænger med Anton

ASFs bestyrelse har torsdag den 15. februar forlænget kontrakten med cheftræner Anton Velychko.

Kontrakten med Anton Velychko betyder, at klubben kan fortsætte den gode sportslige udvikling, som ASF er inde i for øjeblikket. Det giver arbejdsro, at vi allerede nu har kontrakten på plads, da Anton er en vigtig brik i klubbens visioner og målsætning for de kommende sæsoner. Anton er en vellidt person i klubben, og vi ser frem til et godt samarbejde.

Nyhedsbrev feb 2018

Kære løbere og forældre.

 

Hermed nyhedsbrevet for februar.

 

Fastelavn

I anledning af fastelavn, vil træningen på skøjteskolen mandag d. 12/2-18 være en sjov og hyggelig træning, hvor alle, der har lyst, kan komme udklædt. Af praktiske årsager vil der IKKE blive arrangeret tøndeslagning.

Løbere på andre hold må selvfølgelig også gerne møde op i udklædning denne mandag.

 

Ny off-ice træner

I tirsdags kunne vi byde velkommen til Julie Reenberg Bjerre, der i en periode afløser Halla Iversen som off-ice træner om tirsdagen. Julie læser idræt på 5. semester på Aalborg Universitet og arbejder derudover som fysisktræner i Aalborg Skiklub og som bevægelsestræner for udviklingshæmmede.

Vi ser frem til samarbejdet med Julie og takker Halla for det arbejde, hun ind til videre har gjort for klubben!

 

Sportsudvalget

Sportsudvalget beskæftiger sig primært med arbejdsområder knyttet til den daglige træning – såvel på is som uden for is. Vi ser derfor gerne, at alle henvendelser vedr. dette sendes skriftligt til sportsudvalget på: sport@a-s-f.dk

Bemærk, at Anton nu er en del af sportsudvalget, hvorfor han automatisk også vil modtage disse henvendelser, og det således ikke længere er nødvendigt at tilføje ham som CC.

 

Dialog og samarbejde

Bestyrelsen ønsker at fremme en kultur, der er præget af åbenhed og imødekommenhed ift. hvad der foregår i klubben generelt, og hvordan vi omgås hinanden. Det være sig blandt løbere, forældre, trænere og bestyrelse. Alt sammen med det formål at ville dialogen og klubånden.

Særligt ønsker vi at fremme en kultur, der er præget af dialog og samarbejde mellem løber, forældre og træner, men ønsker dog ikke, dette tager tid fra den almindelige træning eller fra Antons pauser.

Alle løbere eller forældre (hvis løberen er 17 år eller yngre), der ønsker en dialog med Anton har i stedet mulighed for at booke et møde de fleste onsdage i tidsrummet 18.10 – 19.10. Der afsættes et kvarter til hvert møde, og da Anton som oftest vil have booket flere møder samme onsdag, vil vi bede Jer respektere tidsgrænsen og eventuelt booke en ny tid, hvis det første kvarter ikke var nok.

Mødet bookes ved at sende en mail om ønsket dato til Anton på antonvelychko@hotmail.com Bemærk, at det ikke er muligt at booke møder den første onsdag i en måned, da denne tid er afsat til møde med sportsudvalget.

 

 

Lind puljen

Som nævnt i et tidligere nyhedsbrev var ASF blandt de heldige, der blev tildelt støtte fra Lind puljen. Uddelingen fandt sted to dage efter ægteparret Linds bryllupsdag: mandag den 5. februar, hvor formand Jan Sørensen på klubbens vegne modtog 5000 kr.

 

Conventus

Som medlem hos ASF skal du oprette betalingskort i klubbens system. Når du indtaster kort har du også mulighed for at ændre din profils adgangskode og opdatere e-mailadresser.

Vi vil fra pr. 1 marts opkræve kontingent elektronisk via betalingskort.

 

Døgnboksen

Vedr. døgnboksen på Østeraa har vi flere gange modtaget henvendelse fra banken om, at der mangler bilag, og at medarbejderne i banken har meget svært ved at læse kontonummeret. Hvis dette fortsætter, mister vi muligheden for at benytte døgnboksen, hvorfor vi vil bede alle, der bruger denne, om at skrive kontonummer tydeligt og sikre sig, at bilaget afleveres sammen med pengene.

Tallinn Icestar Cup

Invitation

Dear Skating Club
We have pleasure to invite your Skating Club to participate at interclub competition Tallinn Icestar Cup, which will take place on April 13-15, 2018.
Tallinn Icestar Cup has taken place already 2 preceding years and all participants have got great emotions as from competition as visiting Tallinn city.
Tallinn has been chosen by Lonely Planet as the best value destination for 2018!
Also our competition venue Tondiraba Ice Hall is considered to be one of the best in Europe.
Today there is still enough time to plan your trip. We shall be glad to assist you in trip planning.
Please feel free to contact us and we shall be in your disposal!
All necessary information about competition and travelling you can find at www.icestarcup.eu
Or in facebook: Tallinn Icestar CUP figure skating competition
Contact e-mail is: info@icestarcup.eu

Yours sincerely,
OC Tallinn Icestar Cup
December 6th 2017