Nyhedsbrev april 2018

Kære løbere og forældre.

Hermed nyhedsbrevet for april.

Stemmeret til generalforsamlingen

Husk, at for at bibeholde din stemmeret til generalforsamling, må du ikke have restancer til klubben….

Festudvalget

Festudvalget mangler hænder og hoveder til at arrangere de kommende aktiviteter i klubben, bl.a. klubweekenden og sommerafslutningen. Hvis du har lyst til at være en del af festudvalget eller bare høre mere om det, skriv da en mail med emnet “festudvalg” til Majken Grünfeld på majken.grunfeld@a-s-f.dk

Afbud og sygdom

Husk, at give Anton besked på SMS (22563603), hvis der er træninger, du ikke har mulighed for at deltage i. Dette gælder dog ikke for løbere på skøjteskolen.

Mærkeprøver

K- og M-løbere bedes være opmærksomme på, at Teknisk Udvalg har udarbejdet en revideret mærkeprøveserie, som er at finde på klubbens hjemmeside, og som vil være gældende fra d. 15/4-18. I denne fremgår det bl.a., at der fremadrettet forelægger et aktiveringskrav, og at mærker bestået fra næste sæson og frem vil være omfattet af dette. Mærker bestået i indeværende sæson er selvfølgelig omfattet af reglerne, som mærkerne er bestået under, hvilket vil sige, at aktiveringskravet ikke er gældende her.

Sommer off-ice

Inden længe begynder planlægningen af juni måneds sommer-off-ice, som vi håber og ikke mindst forventer, at mange ønsker at deltage i. Nærmere info vil følge.

Nye medlemmer

Med isforlængelsen har medlemmer af ASF mulighed for at få træning på is i en længere periode end i mange andre klubber, hvilket har gjort, at vi den sidste tid har fået en del nye medlemmer. Vi håber, I alle vil være med til at tage godt imod de nye medlemmer!

Mål og ambitioner 

Sæsonen lakker mod enden, så måske det er ved at være på tide at få en snak med Anton om mål og ambitioner for næste sæson.

I den forbindelse vil vi gerne minde om, at ALLE klubbens løbere eller forældre (hvis løberen er 17 år eller yngre), der ønsker en dialog med Anton har mulighed for at booke et møde de fleste onsdage i tidsrummet 18.10 – 19.10. Der afsættes et kvarter til hvert møde, og da Anton som oftest vil have booket flere møder samme onsdag, vil vi bede Jer respektere tidsgrænsen og eventuelt booke en ny tid, hvis det første kvarter ikke var nok.

Mødet bookes ved at sende en mail om ønsket dato til Anton på anton.velychko@a-s-f.dk Bemærk, at det ikke er muligt at booke møder den første onsdag i en måned, da denne tid er afsat til møde med sportsudvalget.

Vigtige datoer

Fredag d. 13. april er sidste frist for tilmelding til klubweekenden. Bemærk, at der ved dette arrangement IKKE er mulighed for eftertilmelding! Husk i øvrigt også bestilling af sandwich på sedlerne, der hænger ved opslagstavlen ud for trænerrummet!

Torsdag d. 19 april vil seere af Natholdet (TV2) måske være så heldige at opleve nogle af vores løbere. Hvorfor kan vi desværre ikke afsløre i et offentligt nyhedsbrev

Lørdag d. 21. og søndag d. 22. april kommer Skov Skating forbi med et udvalg af deres varer. Kontakt dem gerne på forhånd, hvis der er særligt tøj eller udstyr, I ønsker, de medbringer.

Fredag d. 20 april er sidste frist for tilmelding til bespisning inden generalforsamlingen. Tilmeldingen sendes til ilona.pedersen@a-s-f.dk Husk at angive antal spisende voksne samt løbernavn.

Mandag d. 30. april kl. 18.00-20.00 afholdes generalforsamling i mødelokale 1 i Gigantium.

Lørdag og søndag d. 12. og 13. maj afholdes klubweekend. Derfor er den almindelige træning på disse dage aflyst.

Torsdag d. 31. maj er sæsonens sidste træningsdag på is, hvor vi planlægger at holde en sommerafslutning. Nærmere info følger.

Posted in news and tagged .