Gratis prøvetime

Har du lyst til at stå på skøjter, er du velkommen. Klubben tilbyder 2 gratis prøvetimer på følgende hold:

SkøjteskoleBørn fra ca. 4 år til 12 år:
Mandag kl. 17.30
Torsdag kl. 17.15
Voksen/TeenagerFra 13 år/voksen:
Mandag kl. 20.45

Du skal bare møde op i vores klublokale 30. min. før prøvetimen begynder så hjælper vi med at finde den rette skøjtestørrelse, som du kan låne af klubben. Vi har fra str. 24 og op.  Husk vanter…… og tag gerne noget tøj på som giver dig mulighed for at bevæge dig.


Indmeldelse

Der er sæson start i august, men vi har løbende indmelding af nye medlemmer gennem hele sæsonen. Hvis du herefter har lyst til at komme igen, skal du udfylde en indmeldingsblanketten der kan hentes her på siden eller få den udleveret i forbindelse med prøvetime.

Indmeldelsesformular - link


Praktisk info

ASF stiller skøjter til rådighed, som du kan låne første gang, herefter kan du det første stykke tid leje skøjter af os. Inden du går på isen er der fælles opvarmning, så kom 30 min før istiden og deltag sammen med dit hold (gælder kun børnebegynderholdet). Det er vores hjælpetrænere der står for opvarmningen. I undervisningen på isen inddeles løberne i små grupper, som hver får undervisning af hjælpetrænere. På begynderhold trænes de grundlæggende færdigheder inden for kunstskøjteløb. Efterhånden som du bliver dygtigere, rykker du op på de andre hold. Det er træneren der vurderer hvornår man rykker hold, samt hvilket hold man rykker på.