Book enetimer (Anna)

Der kan bookes enetime á 45 min. med istræning i IS-træningshal. Træningen afvikles af ASF’s Cheftræner, Anna.

Særligt for M1, M3, K1+, K1, K2 og K3

Enetimen kan bookes med udgangspunkt i et af to forhold – ved nyt program eller ved general træning og finpudsning af program, sidstnævnte især op til en konkurrence. Enetime/enetimer med Anna er for løbere, der er tilknyttet M1, M3, K1+, K1, K2 og K3. Enetimen skal bidrage til et større udbytte i relation til dit nuværende skøjteløb og dermed forbedre dit skøjtemæssige niveau, da fokusset for skøjtetræningen er på dig som løber. Kort sagt – en fordelagtig og enestående mulighed for på sigt at opnå bedre resultater inden for skøjteløb.

Løbere på M1, M3, K1+, K1, K2 og K3 kan booke maks. 3 enetimer ad gangen. Hvis du har booket 3 enetimer, vil det først være muligt at booke en ny enetime, når en af dine 3 enetimer er afviklet. Enetimen er registreret og accepteret, når betalingen er gennemført.

Særligt for F1+, F1, F2 og V/T

Løbere på F1+, F1, F2 og V/T kan booke maks. 1 enetime ad gangen. Når du har booket 1 enetime, vil det først være muligt at booke en ny enetime, når enetimen er afviklet. Enetimen er registreret og accepteret, når betalingen er gennemført.

Generelt vedr. enetimer

Enetimen bookes online via nedenstående blå knap (Book).

Enetimer afvikles både som morgen-enetimer mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag samt eftermiddags-enetimer mandag, tirsdag og onsdag.

Al booking af enetimer lukker 24 timer inden start af enetimen.

Af hensyn til skader mv. anbefales det, at løberen har varmet op inden enetimen påbegyndes. Det kræves desuden, at løberen møder frisk, veloplagt og samarbejdsvillig til istræningen samt respektabel omklædt og med opsat hår.

Pris pr. enetime á 45 min: 250,00 kr.

OBS: Det er IKKE tilladt at booke enetime/enetimer med mindre, at det på forhånd er aftalt med Cheftræner, Anna, at der planlægges med booking af enetime/enetimer.

OBS: Booket enetime/enetimer refunderes ikke, ej heller ved sygdom mv.

OBS: Bliver løberen forhindret i at møde til den planlagte, betalte enetime, er løberen forpligtet til at give Cheftræner, Anna, besked om fraværet hurtigst muligt, så Anna ikke møder til enetimen forgæves.

 

Booking af enetimen/enetimerne er først betalt og gennemført, når løberen har modtaget mail og/eller sms med bekræftelse på bookingen.