Skøjteleje

Som nybegynder kan det være en god ide at leje skøjter, da kunstskøjter af en ordentlig kvalitet er en dyr investering. Et par gode nye, begynder-skøjter koster oftest et sted mellem 1.200 kr. og 2.000 kr.

Skøjter, som kan købes i varehuse eller i sportsbutikker, er derimod ikke af en ordentlig kvalitet - så køb af disse skøjter kan ikke anbefales.

ASF anbefaler derfor, at du det første år på Skøjteskole, Skøjteskole+ eller Teen begynder lejer dine skøjter i klubben. Pris pr. måned er 80 kr. Skøjterne lejes pr. sæson, og man betaler ligeledes et depositum på 500 kr., der tilbagebetales ved sæsonafslutning, når skøjterne er afleveret.

Det er vigtigt for ASF, når du lejer skøjter hos os, at du passer godt på dine skøjter, så skøjtens kvalitet bevares. ASF anbefaler derfor, at du køber et par plast skøjtebeskytter, som du kan sætte på klingerne, når du færdes uden for isen. Det skyldes, at klingerne desværre ødelægges, hvis du går på betonfliser, metallister mv. uden skøjtebeskyttere. Desuden er det yderst vigtigt, at skøjterne IKKE står med plast skøjtebeskytterne på mellem istræningerne, da klingerne så vil ruste og medføre ødelagte skøjter. Skøjterne må desuden KUN anvendes i skøjtehaller, da isen på midlertidige, anlagte skøjtebaner kan være beskidte, hvilket medfører skader på klingerne.

HUSK! Klubbens lejeskøjter er kun for løbere på Skøjteskole, Skøjteskole+ og Teen begynder. Løbere på Voksen/Teen-holdet kan dog leje skøjter det første halve år.

Tilmelding til Skøjteleje og Depositum