Sponsorer

Støt Aalborg Skøjteløberforening hver gang du tanker

Aalborg Skøjteløberforening har indgået en sponsoraftale med OK, så hver gang du tanker hos OK, støtter du også ASF. Og vigtigst af alt, så koster det dig ikke ekstra at støtte ASF som forening – OK betaler nemlig hele beløbet.

Når du tanker, så støtter du ASF med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Og når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aalborg Skøjteløberforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Har du yderligere spørgsmål, venligst kontakt bestyrelsen pr. mail: bestyrelsen@a-s-f.dk

STARK - Sammen bygger vi professionel

STARK Aalborg støtter Aalborg Skøjteløberforening