Trænerteam

Daniel Tsion

Daniel Tsion

Træner

Alder: 23 år
Tilknyttede hold: M og K
Info: Daniel er opvokset med kunstskøjteløb, da Daniels forældre også er skøjtetrænere. Daniel har skøjtet i 20 år bl.a. som mesterskabsløber og har vundet mange titler i ind- og udland. Daniel har store ambitioner inden for dansk skøjteløb. Daniel har DSU 1 og DIF 1 træneruddannelse.

Linea Pilgaard

Assistenttræner

Alder: 25 år
Tilknyttede hold: M, K, FS, SS og SS+
Info: Linea har skøjtet i 19 år bl.a. som mesterskabsløber, og er selv tilknyttet GS som skøjteløber. Til daglig studerer Linea på Aalborg Universitet. Linea har DSU 1 og DIF 1 træneruddannelse.

Jonas Aldous

Hjælpetræner

Alder: 23 år
Tilknyttede hold: FS og SS+
Info: Jonas har skøjtet i mange år. Til daglig studerer Jonas Matematik-Økonomi på Aalborg Universitet. Jonas har DSU 1 og DIF 1 træneruddannelse samt DSU Funskate Dommeruddannelse.

Olivia Solheim Bojer

Hjælpetræner

Alder: 18 år
Tilknyttede hold: FS, TB, SS og SS+

Info: Olivia har skøjtet i 9 år, og er selv tilknyttet K1+ som skøjteløber. Til daglig går Olivia på Handelsgymnasiet Turøgade. Olivia har DSU 1 og DIF træneruddannelse.

Katrine Eskildsen

Hjælpetræner

Alder: 22 år
Tilknyttede hold:  TB, SS og SS+
Info: Katrine har skøjtet i 13 år, og er selv tilknyttet K1+ som skøjteløber. Til daglig studerer Katrine Nanoteknologi på Aalborg Universitet. Katrine har DSU 1 træneruddannelse samt DSU K og M Dommeruddannelse.

Signe Marie Lykkegaard

Hjælpetræner

Alder: 15 år
Tilknyttede hold: TB, SS og SS+
Info: Signe har skøjtet i 8 år, og er selv tilknyttet M1 som mesterskabsløber. Til daglig går Signe i 9. klasse. Signe deltager fra august til oktober 2022 i DSU 1 træneruddannelse.

Johanne Balle Nielsen

Hjælpetræner

Alder: 15 år
Tilknyttede hold: TB, SS og SS+
Info: Johanne har skøjtet i 6 år, og er selv tilknyttet K1 som skøjteløber. Til daglig går Johanne i 9. klasse. Johanne deltager fra august til oktober 2022 i DSU 1 træneruddannelse.

Julia Ingrid Nielsen

Hjælpetræner

Alder: 20 år
Tilknyttede hold: GS og VT
Info: Julia har skøjtet i 13 år bl.a. som mesterskabsløber, og er selv tilknyttet K1+ som skøjteløber. Til dagligt studerer Julia til sygeplejerske på UCN. Julia har DSU 1 træneruddannelse.