Trænerteam

Anna Beshenova

Cheftræner

Alder: 30 år
Tilknyttede hold: F, K og M
Info: Anna har skøjtet det meste af sit liv heraf 20 år som atlet på mesterskabs- og top-elite-niveau. Anna har gennem sin tid som kunstskøjteløber opnået flotte placeringer i både solo- og synkronskøjteløb ved både nationale- og internationale konkurrencer. Her kan bl.a. nævnes, at Anna er dobbelt verdensmester i synkroniseret skøjteløb i 2017 og i 2019.

Anna har en bachelorgrad fra Academy of Sport og en kandidatgrad fra Lesgaft University of Physical Education, Sport and Health.

Anna har de sidste 5 år arbejdet som skøjtetræner for både børn, unge og voksne og har altid fokus på kærligheden til kunstskøjteløb, så skøjteløberne gennem passioneret istræning og Off-ICE-træning opnår de bedst mulige skøjtekompetencer og resultater.

Linea Pilgaard

Hjælpetræner

Alder: 26 år
Tilknyttede hold: M, K, F og TB
Info: Linea har skøjtet i 20 år bl.a. som mesterskabsløber, og er selv tilknyttet VT2 som skøjteløber. Til daglig studerer Linea på Aalborg Universitet. Linea har DSU 2 og DIF 1 træneruddannelse.

Jonas Aldous

Hjælpetræner

Alder: 24 år
Tilknyttede hold: K, F, TB, VT og SS
Info: Jonas har skøjtet siden han var 8 år. Til dagligt er Jonas ved
at skrive sit speciale i Matematik-Økonomi på Aalborg Universitet.
Jonas har DSU træner 2, DIF træner 1, og sidder i FunSkate udvalget
under DSU.

Olivia Solheim Bojer

Hjælpetræner

Alder: 19 år
Tilknyttede hold: M, K, F, TB og SS

Info: Olivia har skøjtet i 10 år, og er selv tilknyttet K1 som skøjteløber. Til daglig går Olivia på Handelsgymnasiet Turøgade. Olivia har DSU 2 og DIF træneruddannelse.

Katrine Eskildsen

Hjælpetræner

Alder: 23 år
Tilknyttede hold:  F, TB, VT og SS
Info: Katrine har skøjtet i 14 år, og er selv tilknyttet K1+ som skøjteløber. Til daglig studerer Katrine Nanoteknologi på Aalborg Universitet. Katrine har DSU 1 træneruddannelse samt DSU K og M Dommeruddannelse. Katrine er desuden i gang med DSU 2 træneruddannelse.

Signe Marie Lykkegaard

Hjælpetræner

Alder: 16 år
Tilknyttede hold: M, K, F og VT
Info: Signe har skøjtet i 9 år, og er selv tilknyttet M1 som skøjteløber. Til daglig går Signe på gymnasiet. Signe har DSU 1 træneruddannelse.

Julia Ingrid Nielsen

Hjælpetræner

Alder: 21 år
Tilknyttede hold: K og TB
Info: Julia har skøjtet i 14 år bl.a. som mesterskabsløber, og er selv tilknyttet VT som skøjteløber. Til dagligt studerer Julia på UCN. Julia har DSU 1 træneruddannelse.

Maria-Christine Borup-Jensen

Hjælpetræner

Alder: 16 år
Tilknyttede hold: F og SS
Info: Maria-Christine har skøjtet i 5 år, og er selv tilknyttet K1 som skøjteløber. Til daglig går Maria-Christine i 9. klasse. Maria-Christine deltager fra august til oktober 2023 i DSU 1 træneruddannelse.

Helena Marie Kalina Pedersen

Hjælpetræner

Alder: 16 år
Tilknyttede hold: K og SS
Info: 

Johanne Balle Nielsen

Hjælpetræner

Alder: 16 år
Tilknyttede hold: K, VT og F
Info: