Nyt medlem

Har du lyst til at stå på skøjter, er du meget velkommen hos Aalborg Skøjteløberforening (ASF). Klubben tilbyder 2 gratis prøvetimer på følgende hold:

Skøjteskole 3 til 9 årMandag kl. 17.30 - 18.15
Teen begynder 10 til 15 år(Venteliste) Mandag kl. 17.30 - 18.15
Voksen/Teen fra 15 år(Venteliste) Første og tredje lørdag i måneden kl. 14.30 - 15.15

Vigtigt! Inden du møder op til en af ovenstående prøvetimer, bedes du venligst skrive til skole@a-s-f.dk, så ASF på forhånd er informeret om, at du ønsker at deltage i en prøvetime. Du vil herefter modtage en mail med bekræftelse på tidspunkt for prøvetimen. Svartiden for bekræftende mail er op til 3 dage.

Når du har skrevet til skole@a-s-f.dk og fået bekræftende svar tilbage, skal du møde op ved vores trænerrum ca. 30 min. før prøvetimen begynder. Trænerrummet er beliggende i kælder-niveau lige ved siden af vores omklædningsrum. I trænerrummet vil vores Skøjteskole-ansvarlige, Louise, være behjælpelig med at finde den rette skøjtestørrelse til brug ved prøvetimen. Vi har skøjter fra str. 24 og op.  

Husk vanter og tag gerne noget tøj på som giver dig mulighed for at bevæge dig.

Læs her om, hvordan det er at være nyt medlem i ASF 

Der er sæson start i august, men vi har løbende indmelding af nye medlemmer gennem hele sæsonen.

Louise Solheim Bojer

Hvis du herefter har lyst til at komme igen, skal du tilmelde dig Skøjteskole.


Da vi ingen ledige pladser har på vores Teen Begynder- og Voksen/Teen-hold, kan vi på nuværende tidspunkt desværre ikke tilbyde gratis prøvetime.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde dig ventelisten, så kontakter vi dig, når der er ledig plads.

Du kan skrive dig op til venteliste her under:

Skøjteleje

Hvis du som begynder gerne vil leje skøjter af klubben, skal du udfylde Skøjteleje og Skøjteleje Depositum.

Som nybegynder kan det være en god ide at leje skøjter, da kunstskøjter af en ordentlig kvalitet er en dyr investering. Et par gode nye, begynder-skøjter koster oftest et sted mellem 1.200 kr. og 2.000 kr.

Skøjter, som kan købes i varehuse eller i sportsbutikker, er derimod ikke af en ordentlig kvalitet - så køb af disse skøjter kan ikke anbefales.

ASF anbefaler derfor, at du det første år på Skøjteskole, Skøjteskole+ eller Teen begynder lejer dine skøjter i klubben. Pris pr. måned er 80 kr. Skøjterne lejes pr. sæson, og man betaler ligeledes et depositum på 500 kr., der tilbagebetales ved sæsonafslutning, når skøjterne er afleveret.

Det er vigtigt for ASF, når du lejer skøjter hos os, at du passer godt på dine skøjter, så skøjtens kvalitet bevares. ASF anbefaler derfor, at du køber et par plast skøjtebeskytter, som du kan sætte på klingerne, når du færdes uden for isen. Det skyldes, at klingerne desværre ødelægges, hvis du går på betonfliser, metallister mv. uden skøjtebeskyttere. Desuden er det yderst vigtigt, at skøjterne IKKE står med plast skøjtebeskytterne på mellem istræningerne, da klingerne så vil ruste og medføre ødelagte skøjter. Skøjterne må desuden KUN anvendes i skøjtehaller, da isen på midlertidige, anlagte skøjtebaner kan være beskidte, hvilket medfører skader på klingerne.

HUSK! Klubbens lejeskøjter er kun for løbere på Skøjteskole, Skøjteskole+ og Teen begynder. Løbere på Voksen/Teen-holdet kan dog leje skøjter det første halve år.